Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сиропирано Реване

Сиропирано Реване

Прегледай всички 24 подбрани съвети за сиропирано реване в Gotvach.bg.
Реване с коктейлни черешиРеване с коктейлни черешиНадупчете реването с клечка или го нарежете на порции. Сложете водата и захарта да врят 10 минути и с лъжица полейте охладеното реване....
Реване с карамелен пудингРеване с карамелен пудинг
Реването с карамелен пудинг е най-добре да консумирате ден след приготвянето....
Кокосово реване с лимонКокосово реване с лимон
Режем го на малки квадратчета и ги украсяваме ароматното реване с кокосови стърготини. Имам страхотно кокосово реване с лимон!...
Гръцко реване с портокалГръцко реване с портокал
При сервиране поръсете гръцкото реване с портокал с кокосови стърготини и / или резен портокал....
Портокалово реване с грисПортокалово реване с грис
2
Портокалово реване с грис поднасяме поръсено с кокосови стърготини....
Реване с ванилов кремРеване с ванилов крем
Оставяме крема да се охлади малко и разстиламе върху охладеното реване. Леко поръсваме с канела /около една чаена лъжичка/....
Реване с портокалов сокРеване с портокалов сок
1
Сиропирайте охладеното реване с топлия сироп. Декорирайте по желание. В случая аз със кокосови стърготини, сок от нар и парчета портокал....
Арабско Реване с КакаоАрабско Реване с Какао
Щом реването се охлади, е готово за консумация, но по принцип се препоръчва да престои няколко часа, за да дръпне добре. Да ви е сладко!...
Реване с малинов сокРеване с малинов сок
След като реването е готово, го набождаме с клечка и го поливаме с предварително изцедения сок от малини (малините може да се заместят и с ягоди)....
Реване с крем гарашРеване с крем гараш
Изстиналото реване гарнирайте с готовия крем....
Реване с шоколадова глазураРеване с шоколадова глазура
1
Реването се реже на парчета и се украсява с кокосови стърготини....
Реване с портокалов сиропРеване с портокалов сироп
Оставете портокаловото реване за няколко часа сиропът да се абсорбира и сервирайте....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
51
46
30
22
10
Дай твоята оценка: