Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Крем Страчатела с праскови и шоколад](/files/lib/250x250/krem-praskovi-choco.webp)
![Тортичка с праскови и шоколадов крем](/files/lib/250x250/tortichka-praskovi.webp)
В поднос се нарежда един ред бисквити и се сипва част от крема, върху него се нареждат тънки резени праскови, отново крем, бисквити и така да станат...
![Сиропиран сладкиш с праскови и крем](/files/lib/250x250/siropiran-sladkish-potreb12.webp)
В тава карамелизирайте 1/2 ч. ч. захар, щом изстине наредете прасковите отгоре....
![Маслен сладкиш с праскови](/files/lib/250x250/cottage-peach-pie.webp)
Прави се блат, като в пресятото брашно се добавя нарязаното замразено масло. Разбърква се до образуване на дребни трохи....
![Пълнени праскови с крем от маскарпоне](/files/lib/250x250/stuffed-peach-walnut6.webp)
За да направите крема, разбийте захарта с жълтъците, добавете виното и маскарпонето. Прибавете сметаната и сервирайте прасковите с този крем....
![Лек крем с праскови и пчелен прашец](/files/lib/250x250/krempraskovi.webp)
Разлива се в купички или чаши и се хапва с настроение лек млечен крем с праскови....
![Сладкиш с ванилов крем, праскови и извара](/files/lib/250x250/plodova-krem-pita-praskovi.webp)
Сипва се тестото, отгоре се разпределя с лъжица ваниловият крем, отгоре се нареждат резени праскови....
![Тарт с изварен крем, праскови и кайсии](/files/lib/250x250/tart-izvara-prskovi.webp)
Охлаждаме преди консумация тарта с изварен крем, праскови и кайсии....
![Сладки маслени Праскови](/files/lib/250x250/masleni-praskovki.webp)
Маслените праскови нямат нужда от престой за омекване, защото са меки и пръхки, можете да консумирате на деня....
![Праскови с мед](/files/lib/250x250/praskovismed.webp)
Печем сладките прасковки в умерена фурна. Щом са готови, ги слепваме с мармалада две по две....
![Праскови с мармалад](/files/lib/250x250/homemade-cookies-jam1.webp)
В купа чупим яйцата и прибавяме захарта, разбиваме с миксер докато се разтвори захарта, след което добавяме олиото, киселото мляко и започваме да...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: