Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Содени Питки от Лимец и Сирене

Содени Питки от Лимец и Сирене

Открий всички 23 кулинарни идеи относно содени питки от лимец и сирене в Gotvach.bg.
Бързи содени питкиБързи содени питкиЗабележка: Така поставени в студена фурна, по време на постепенното нагряване на фурната, содените питки имат възможността да се надигат постепенно...
Неделни содени питкиНеделни содени питки
В загрята мазнина слагаме да пържим питките. Сервираме содените питки със парче сирене и домашно сладко от сини сливи....
Кухи содени питкиКухи содени питки
6
Върху набрашненият плот разточваме кора и режем с къдраво ножче содени питки във форма на квадрат, правоъгълник. Пържим в горещо олио....
Пържени Содени ПиткиПържени Содени Питки
2
Дебели, плътни, засищащи питки....абе като за мъже ! :) Такива ги правеше свекърва ми....
Содени питки с извараСодени питки с извара
Пекат се содени питки с извара в предварително загрята на 180°С фурна с вентилатор, за 20-25 мин....
Содени питки с кренвиршСодени питки с кренвирш
Содените питки с кренвирш са много вкусни....
Содени питки с каймаСодени питки с кайма
2
Питките трябва да се притиснат от 4 краища и по средата с каймяна плънка. Пържим в горещо олио....
Содени питки без месенеСодени питки без месене
3
Подреждаме содените питки в тава, намазана с олио. Печем в загряла фурна на 175 градуса до готовност....
Содени питки с чубрицаСодени питки с чубрица
От тестото правим питки, които подреждаме в намаслена тавичка....
Малки Пържени Содени ПиткиМалки Пържени Содени Питки
1
След като хубаво се загрее олиото (да не е прекалено горещо), с помощта на лъжица загребваме по малко от тестото, оформяме го като плоски питки (в...
Содени питки с ленено семеСодени питки с ленено семе
Печете содените питки в предварително загрята на 200 градуса фурна на 20-25 мин. Содените питки с ленено семе са готови....
Содени питки със заквасена сметанаСодени питки със заквасена сметана
Оставете содените питки ги да починат докато нагрее фурната....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: