Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Първо се приготвя сиропът. В тенджера се слагат всички продукти. Вари се за около 5-10 минути и се оставя да се охлади, но не напълно. Трябва да е...

Трябва да се има в предвид, че когато изстине, кремът от грис се сгъстява още повече....

Грисът се запържва в олиото до златисто, след което се залива с 5-6 чаши гореща вода, като се бърка непрекъснато.
Оставя се да заври....

6

Кипват се млякото със захарта и се прибавя грисът. След като е готов, се оставя да се охлади....

След това се добавя грис и се разбърква до сгъстяване, но не много, защото като се охлади, става още по-гъсто....

При изстиналия грис се прибавят жълтъците и лука.
Накрая се подправя с лимоновия сок и солта. Това предястие е подходящо и за сандвичи....

В десертни купички редуваме грис - пюре докато се запълнят. Най-отгоре поръсваме с орехи или други ядки....

10

След това започнете да добавяте гриса на порции. добавете толкова грис, че да се получи топка меко тесто....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
43
31
22
10
Дай твоята оценка: