Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Песто с ленено семеПестото може да се ползва и като добавка към късчета месо или върху филия хляб с фибри....
Икономично песто с босилек
Пестото се съхранява в хладилник в буркан с капачка, за да не потъмнява....
Магданозено песто с орехи
Използвайте магданозеното песто с орехи като салатен дресинг, сос за паста или просто намазано на препечена филийка....
Спагети със сос песто
Сварете спагетите в подсолена вода, според указанията на опаковката, отцедете ги и ги объркайте с пестото....
Макарони със сос песто
В хаванче се счуква нарязаният босилек, добавят се кедровите ядки, чесънът и постепенно се долива босилекът. Добавя се сиренето, овкусява се със солта...
Песто от цвекло
Цвеклото се увива във фолио и се пече на фурна 50 минути. Оставя се във фолиото да изстине, като същевременно доомеква. След като изстине, се отваря...
Песто от глухарчеРазбийте пестото до гъста каша, ако ви се вижда много гъсто - добавете още зехтин.
Подходящо е като сос за спагети и салати....
1
Песто от магданоз
Всичко се слага в блендер/чопър и се смесва до еднородна смес.
Най-накрая при непрекъснато разбиване се сипва постепенно зехтинът.
Може да...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: