Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Следва да добавите и брашното и като бъркате интензивно, сипвате и телешкия бульон.
Трябва да стане като яхния....

След като се запържи леко, добавяме картофите, като често разбъркваме, след това добавяме лука и морковите....

Апетитната телешка яхния се посолява и се залива с виното, размитото с прясно мляко брашно и още 1 и 1/2 чаши гореща вода....

2

Нарязвате месото на хапки и го пържите в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук....

1

Оставете яхнията да се вари, докато заешкото омекне напълно, като при нужда доливайте вода. 20 минути преди да свалите заешката яхния с лук от котлона...

По желание поръсваме телешката яхния с патладжан върху канапе от талиатели в мултикукър с пресен магданоз....

Сервирах яхния от телешка опашка с гъби Шийтаке с картофено пюре, топъл домашен хляб и хубаво червено вино.
Опитайте и вие и споделете!...

3

Поръсете с магданоз и сервирайте яхнията.
Много вкусна яхния със свинско и лук....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: