Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Твърда шоколадова глазура за торти
Тази глазура за торти е изключително лесна за приготвяне и много вкусна!...
Бърз яйчен крем за тортиКремът може да се използва за глазура за различни торти. Може и да се консумира охладен и с конфитюр и орехи....
7
Крем с мляко и карамелизирана захарВ отделна купичка слагаме да се карамелизира 2 ч.ч. захар с малко краве масло/около 1 с.л. масло/....
1
Пиле с картофи и карамелизирана захарКарамелизирайте захарта в тенджера под налягане и прибавяте малко мазнина и бутчетата (около 2 - 3 минути)....
2
Кекс с праскови и карамелизирана захар
Захарта се карамелизира и се слага на дъното на форма за кекс с незалепващо покритие. Отгоре се подреждат обелените праскови....
Лесен чийзкрем за торти и десертиМоже да се консумира и самостоятелно, но е по вкусен с плодове или като допълнение на торти и други десерти....
1
Крем за торти, сладки и сладкишиКремът за торти е много хубав с лек маслен вкус.
Кремът за торти, сладки и сладкиши е готов....
1
Карамелен топинг за сладкиши и торти
Щом това се случи, я добавете към карамелизираната захар.
Пазете се, защото пръска....
Пухкав пандишпан за сладкиши и торти
Изпечете пухкавия пандишпан за сладкиши и торти за около 35-40 мин., като задължително държите вратичката на фурната затворена през първите 20 мин...
Малинова глазура за сладкиши и торти
Разбърква се и отново и малиновата глазура за сладкиши и торти се пасира до гладка смес....
Шоколадова глазура за торти и сладкишиТайната е, че шоколадовата глазура остава гладък след нанасяне върху торти, кексове, пасти и т.н....
2
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
53
42
31
24
10
Дай твоята оценка: