Gotvach.bg»Избрани Колекции»Торти с Карамелизирана Захар
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торти с Карамелизирана Захар

Торти с Карамелизирана Захар

Прегледай всички 24 авторски предложения за торти с карамелизирана захар в Gotvach.bg.
Мини торти ПавловаМини торти ПавловаПоръсваме със захарна декорация и сушим платките за нашата торта Павлова на 80-85 °C за два часа....
Крем с карамелизирана захарКрем с карамелизирана захар
Добавя се на части карамелизираната захар и се оставя на котлона за още 2-3 мин. Изсипва се в купички и се изстудява....
Рачел с карамелизирана захарРачел с карамелизирана захар
Поръсете с останалата захар и варете на силен огън. Пяната, образуваща се при варенето, се обира....
Шоколадов крем за тортиШоколадов крем за торти
Шоколадовият крем за торти е готов....
Ванилов блат за тортиВанилов блат за торти
Извадете вече готовия ванилов блат за торти и го оставете да изстине напълно, преди да го разрежете и да сглобите тортата си....
Мини торти с кроканМини торти с крокан
След това мини тортите се овалват през смлени орехи. Мини тортите с крокан се ръсят леко с пудра захар....
Бърз крем за тортиБърз крем за торти
1
Поставете крема за торти на умерен огън и се вари до сгъстяване, при непрекъснато бъркане. С охладения крем гарнирайте тортата....
Крем Шантили за тортиКрем Шантили за торти
12
Получава се невероятно пухкав и въздушен крем за торти и не само…..любимият крем на всички у дома!...
Пандишпанов Блат за ТортиПандишпанов Блат за Торти
1
Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Внимателно се прибавя брашното с ванилията, като се бърка бавно и леко, отдолу нагоре....
Маслен крем с карамелизирана захарМаслен крем с карамелизирана захар
Масленият крем с карамелизирана захар е готов....
Мини торти с троен мусМини торти с троен мус
Разбийте сметаната с пудрата захар....
Млечно-сметанов крем за тортиМлечно-сметанов крем за торти
2
С този вкусен крем за торта направете неустоима любимата ви торта! Млечно-сметановият крем за торти е готов....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 10
53
42
31
24
10
Дай твоята оценка: