Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционна Гръцка Мусака

Традиционна Гръцка Мусака

Разгледай всички 24 избрани предложения относно традиционна гръцка мусака в Gotvach.bg.
Пролетна гръцка мусакаПролетна гръцка мусакаПролетната гръцка мусака е готова....
Богата гръцка мусакаБогата гръцка мусака
1
Заливаме мусаката и печем до приятен цвят. Украсявам с магданоз и сервирам....
Оригинална гръцка мусакаОригинална гръцка мусака
11
Поднесете гръцката мусака с магданоз....
Апетитна гръцка мусака с патладжан и тиквичкиАпетитна гръцка мусака с патладжан и тиквички
След което можем да се насладим на апетитната гръцка мусака с патладжан и тиквички! Вкусотия!...
Гръцка мусака с тиквички, патладжан и каймаГръцка мусака с тиквички, патладжан и кайма
4
Гръцката мусака с тиквички, патладжан и кайма е много вкусна. Добър апетит!...
Моята сполучлива гръцка мусакаМоята сполучлива гръцка мусака
1
Сполучливата гръцка мусака се изважда се от фурната, оставя се да отпочине за 30 мин и се сервира. Посипва се с наситнен магданоз....
Гръцка мусака без пърженеГръцка мусака без пържене
Сглобяване на мусаката: Намазняваме тавата и започваме да редим (разделяме продуктите на половина) - ред картофи, ред патладжан и ред кайма, повтаряме...
Гръцка редена мусака с патладжанГръцка редена мусака с патладжан
5
Разбърквате добре и заливате мусаката. Печете гръцката мусака на 250 градуса за 30-35 минути. Гръцката редена мусака с патладжан е готова....
Гръцка мусака със сос бешамелГръцка мусака със сос бешамел
3
Мусаката се пече 1 час на 180 градуса. Гръцката мусака със сос бешамел е готова....
Традиционна Гръцка СалатаТрадиционна Гръцка Салата
4
В голяма купа, смесете доматите, краставицата, лука, пипера и внимателно разбъркайте. Отгоре посипете с маслините и каперсите и сложете плочка сирене...
Традиционна гръцка салата ДзадзикиТрадиционна гръцка салата Дзадзики
Традиционната гръцка салата Дзадзики е готова....
Традиционна мусака с подправкиТрадиционна мусака с подправки
Картофите се нарязват на малки кубчета и се слагат в тава. В тенджера се слага масло да се разтопи. Към него се добавят дребно надробения лук....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
51
44
32
21
10
Дай твоята оценка: