Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хрупкава Пържена Пъстърва

Хрупкава Пържена Пъстърва

Разгледай всички 22 кулинарни идеи за хрупкава пържена пъстърва в Gotvach.bg.
Пъстърва с пестоПъстърва с пестоАз купувам почистена пъстърва, но ако Вие сте се сдобили с цяла, въоръжете се с нож и търпение и почистете от вътрешностите....
Пъстърва с лукПъстърва с лук
Пъстървата с лук е готова....
Пъстърва с ГорчицаПъстърва с Горчица
Пъстървата с Горчица е много вкусна....
Пъстърва с печуркиПъстърва с печурки
Рибата се почиства, посолява се и се намазва с масло. Приготвя се следната плънка: задушават се нарязаните на дребно гъби, прибавят се сол, пипер,...
Пъстърва с маслиниПъстърва с маслини
Запържете рибата в зехтина докато се зачерви. Малко преди да е готова, прибавете маслините и бялото вино и оставете рибата да поеме почти цялата течност...
Пъстърва с беконПъстърва с бекон
Пригответе марината от изброените продукти и поставете в нея пъстървата за 1 час. Извадете и оваляйте в ръженото брашно....
Пъстърва с бадемиПъстърва с бадеми
Почистените пъстърви се овкусяват отвън и вътре с черен пипер и сол. Овалват се в брашното и се запържват в 4 с.л. от сгорещеното масло....
Пъстърва с гъбиПъстърва с гъби
3
Измийте пъстървите, подсушете ги и ги овкусете със сол и черен пипер. Наредете ги в намазана с мазнина тавичка. Около рибите наредете нарязаните...
Пъстърва с доматиПъстърва с домати
1
Ситно настърганият лук се задушава в 1 супена лъжица мазнина, прибавят се нарязани домати и се задушават 5 минути. Ястието се подправя със сол, пипер...
Пъстърва с орехиПъстърва с орехи
Загрейте маслото и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне го залейте с бялото вино и го оставете да се задушава на умерен огън...
Пържена херинга с хрупкава салаткаПържена херинга с хрупкава салатка
Осолете херингата и добре я оваляйте в брашно. В малка касеролка загрейте маслото и слагайте по 1-2 шепи от рибата да ври, докато стане златиста....
Пъстърва по НорвежкиПъстърва по Норвежки
Пъстървата се обезкостява, като откъм гърба се реже от двете страни на гръбнака и той се отстранява, така че да се запази опашката и главата на рибата...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: