Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани чушлетаНа всяка една чушка си правим дупчици, за да поемат от саламурата маринованите чушлета.
В тиган изсипваме олио и поставяме на котлона....
Пукани чушлетаОпукайте чушлетата върху горещ тиган, гореща ламарина или в тава във фурната, застлана с алуминиево фолио....
1
Най-лесната туршия без аспиринИзмиваме и начупваме на средно едри бонзайчета - карфиола. Почистваме червените и зелените чушки от кочаните и семките, измиваме ги и ги нарязваме...
4
Сурова шарена туршия без аспиринНарязваме всички зеленчуци на средно едри парчета (карфиолът може да бъде начупен, а не нарязан, и морковите е препоръчително да са обелени)....
2
Друсани пукани чушлета
Затворете гювечето и го раздрусайте, за да се овкусят равномерно чушлетата.
Друсаните пукани чушлета са готови....
Пуканки люти чушлета
Може да се консумира пуканите чушлета след 10 дни направо или зимата.
Държат се на хладно или в хладилник бурканчетата пуканки люти чушлета....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
51
44
30
22
10
Дай твоята оценка: