Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грис хайверМоже да го използвате за гарнитура към леки ястия или за сандвичи, както съм направила аз.
Бон Апети!...
Портокалова грис халва
Започнете със сиропа, като обедините всички съставки за него и поставяте на котлона да заври, варите 5 минути. Оставете сиропа настрани да се поохлади...
Ябълков грис щрудел
Брашното, грисът, захарта, ванилията и бакпулверът се смесват добре.
Сместа се разпределя на 3 равни части. Ябълките се обелват, изчистват от...
Здравословна грис халваВ тенджера изсипвате водата и захарта. Когато заври, добавяте канелата и ванилията.
След това в друга тенджерка разтопявате маслото и изсипвате...
2
Мляко с грисСложете млякото да заври на котлона и сложете захарта. Разбъркайте и започнете да прибавяте при непрекъснато бъркане и на тънка струя гриса. Продължавайте...
32
Кайсиева грис торта
Първо си приготвяме блата, като разбием яйцата със захарта. След това към тях добавяме брашното, в което сме сложили бакпулвера и какаото. След като...
Сладкиш с грисПържете малко гриса в стопеното масло. Прибавете разбитото със содата мляко и ванилията. Разбъркайте, прехвърлете в намаслена тавичка и печете в...
2
Кекс от грис
Разбийте яйцата със захарта и ваниловата захар.
Когато сместа стане на пяна, добавете олиото и разбъркайте, добавете гриса, след това бакпулвера...
Грис с карамелСложете прясното мляко да заври, като прибавите захар, а след като кипне и гриса. Разсипете гриса в купички и залейте всяка с карамел. Карамелът пригответе...
5
Десерт с грисСмесват се водата с захарта. Вари се докато се получи сладък сироп.
В подходящо тиганче си слагаме маслото и го размекваме на котлона.
Грисът...
1
Палачинки с грис
Сипете пшеничения грис при млякото (студено или на стайна температура). Добавете солта и захарта и сложете на котлона, като разбивате постоянно с...
Сладки с грисВ касерола сложете водата и захарта на котлона. Изчакайте да заври и варете 10 минути. Махнете от котлона и добавете резен лимон и изстискайте сока...
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: