Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ястия със Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия със Грис

Ястия със Грис

Открий всички 66 авторски предложения за ястия със грис в Gotvach.bg.
Сос към зеленчукови ястияСос към зеленчукови ястияСервираме към зеленчукови ястия, много е подходящ за картофи, тиквички или патладжан, може и с други....
Сос за рибни ястияСос за рибни ястия
1
Ядките се смилат, разбъркват се с чаша вода и се пасират. Разбива се маслото, към което се добавят един по един жълтъците и към тях се прибавя...
Чеснов сос за рибни ястияЧеснов сос за рибни ястия
Пресовайте чесъна. Загрейте 2 с.л. масло и сложете чесъна съвсем за кратко и добавете брашното. Бъркайте и запържете брашното. Оставете запръжката...
Копривен сос за зеленчукови ястияКопривен сос за зеленчукови ястия
Копривеният сос за зеленчукови ястия е готов....
Домашно приготвена заготовка за ястияДомашно приготвена заготовка за ястия
Ще получите идеална вкусна заготовка, подходяща за всякакви ястия....
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиСтерилизирана заготовка за ястия с тиквички
1
А и понякога се забравя, че има сол в консервата и ястията се пресоляват. * По преценка и вкус можете да добавите и магданоз....
Грис ТопчетаГрис Топчета
Изброените продукти се разбъркват добре, до получаване на меко тесто. След това се оформят топчета, колкото лешник и се овалват в грис. Нареждат...
Грис хайверГрис хайвер
1
Може да го използвате за гарнитура към леки ястия или за сандвичи, както съм направила аз. Бон Апети!...
Грис - халваГрис - халва
6
Водата, захарта и ванилията разбърквам до получаването на студен, захарен сироп. Слагам тиган с незалепващо покритие на котлона, добавям маслото...
Грис фламериГрис фламери
Нарежете плодовете и ги залейте с рома. Ако използвате компот, отцедете плодовете добре. Карамелизирайте захарта и излейте топлото мляко. Бъркайте...
Грис кексчетаГрис кексчета
Смесваме царевичния грис и кафявата захар и ги накисваме с топла вода, която предварително сме разбъркали с прясно изцеден лимонов  сок. Ароматизираме...
Грис халваГрис халва
8
Мазнината се кипва и в нея се слагат грисът и обелените бадеми. Пържи се, докато бадемите станат златисти и грисът се зачерви. В отделен съд се...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: