Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Мидите на тиган с копър и чесън по този начин се получават страхотно!...

Готвим за около 5 минути ориза на тиган.
Отнемаме оризовото ястие от котлона и поръсваме с нарязания на ситно пресен лук....

Подсушете с кухненска хартия и изпечете на грил тиган за 2-3 минути от всяка страна.
В тиган сгорещете олио....

2

След като поемат от ароматната подправка ги изпечете на грил тиган....

Загрява се тиган, намазан с олио, и печем от двете страни, на 3 степен до зачервяване. Изваждат се и намазваме с масло. Хапваме с пресни домати....

1

Всичко слагаме в един тиган с малко олио, бъркаме малко. Добавяме соевия сос, черния пипер и солта.
Сипваме макароните в чиния....

Загрейте тиган хубаво, след което сложете мазнината.
Запечете сиренето от двете страни до приятен златист цвят.
Смелете орехите....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: