Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница на тиган с прясно точени кориНамазняваме дъното на дълбок тиган с олио и отгоре поставяме първата кора, като краищата и остават отвън....
Питки на тиган с масло и самардалаПечем на сач, а може и в тиган, но с малко мазнина. След като са изпекат ги намазваме с масло и поръсваме със самардала....
2
Миди на тиган с масло от аншоа
Загрявате зехтина в голям тиган и запържвате мидите от двете страни, докато станат леко кафяви. След това ги покрийте, за да останат топли....
Сафрид на тиган по бургаскиКогато са готови всички рибки пържен сафрид, се загрява олио в тиган и пържим до златисто от двете страни....
1
Тиквички на тиган по гръцкиТиквичките се нарязват на ленти и се поставят в купа със студена вода.
В друг съд смесваме брашното, солта и белия пипер. Всяка лента от тиквичките...
1
Ориз на тиган с праз и свински гърди
Лесно, бързо и вкусно е това традиционно зимно ястия ориз на тиган с праз и свински гърди....
Бекон на тиган с кашкавал и опушен вкусНарежете кашкавала на тънки ленти, дълги колкото широчината на парчетата бекон.
Поръсете със пушения пипер, сложете по едно или две парчета кашкавал...
2
Чудни свински хапки на тиган с цитрусов аромат
След това се загрява тиган с олио и месото се пържи до златист цвят, като се разбърква от време на време....
Постен ориз на тиган с моркови и гъби
Загрейте олиото в тиган на котлона на умерена температура. Запържете до омекване лука и морковите или за около 3 мин....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: