Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

За Великден препоръчваме още да опитате нашите великденски курабии или да си приготвите класическия великденски козунак....

Курабийките за Великден се слагат в тава върху хартия за печене. Намазват се с разбито яйце и се поръсват със захар....

Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...

Яйцата се разбиват заедно със захарта, киселото мляко, маста. Добавя се ванилията, амонячната сода, кората от лимон и сока от 1/2 част от него....

Всичко се разбърква и се добавя по малко студено прясно мляко, докато тестото стане средно меко и гладко. При нужда се добавя още мляко....

Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: