Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Яйцата се разбиват заедно със захарта, киселото мляко, маста. Добавя се ванилията, амонячната сода, кората от лимон и сока от 1/2 част от него....

Пресяваме маята в подходящ съд и правим кладенче по средата.
Постепенно слагаме една по една всички съставки и маята....

Имайте предвид, че колкото повече стоят върху пудрата захар, толкова по-влажни стават блатовете....

Поставяме в печката и печем курабиите с локум за Великден в загрята фурна на 170 градуса за около 20-25 минути до зачервяване....

Готовата смес разпределяме върху агнешката дроб сарма за Великден и допичаме за още 15 минути....

Сложете агнешкото бутче за Великден да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: