Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно Приготвени Погачи

Домашно Приготвени Погачи

Прегледай всички 90 подбрани съвети за домашно приготвени погачи в Gotvach.bg.
Питка с елдаПитка с елдаГотовата питка се напръсква с вода и се завива с кърпа за 30 минути....
Питка с плънкаПитка с плънка
Надребняваме кашкавала и бекона. Подсушаваме маслини, които предварително сме измили. Надребняваме и тях. Затопляме млякото и влагаме маята вътре...
Питка с колелцаПитка с колелца
Питката се маже с жълтъка. Поръсва се със сусам. Пече се в умерена фурна....
Питка с розиПитка с рози
2
Както и да я оформите, изпечете питката във фурна на 170 градуса за около 50мин....
Питка с кашкавалПитка с кашкавал
Замесваме тесто, което разделяме на питки, които разточваме и върху всяка питка поставяме плънка от настъргания кашкавал и яйцето, след което сгъваме...
Питка с поръскаПитка с поръска
5
Правим кладенче в брашното и изсипваме продуктите за тестото вътре. Маята се слага направо вътре без предварително разтваряне. Месим и оставяме...
Питка с лимонадаПитка с лимонада
5
Питката с лимонада е готова....
Питка с лукПитка с лук
1
Замесете гладко тесто и оформете на овална питка. Сложете я в тава с хартия за печене....
Питка с паричкаПитка с паричка
1
Замесете постепенно гладко тесто и го оформете на кръгла пита. Попарете паричката във вряща вода, подсушете я и я пъхнете в питката....
Питка с локумПитка с локум
Получените фитили оформяме на питка. Оставяме да втаса. Намазваме питката с жълтъка и поръсваме със захар....
Питка с маслиниПитка с маслини
Разтваряме маята в 600 мл хладка вода 1ч.л захар и 1ч.л сол. Пресяваме брашното, слагаме олиото, оцета, солта и маята и замесваме меко тесто, разделяме...
Питка с параПитка с пара
По желание от тестото заделяме една малка топка за декорация на питката....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 11
54
41
35
21
10
Дай твоята оценка: