Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Приготвен Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно Приготвен Козунак

Домашно Приготвен Козунак

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за домашно приготвен козунак в Gotvach.bg.
Домашно приготвен Гранола БарДомашно приготвен Гранола БарПосле режем домашно приготвения Гранола Бар на парчета и си хапваме барчетата с удоволствие. Източник: El Pour Elle - Кулинарна мрежа...
Домашно приготвен хляб без маяДомашно приготвен хляб без мая
Приготвя се доста бързо и няма нужда да чакате да втасва. Замесваме брашното, водата и киселото мляко, в което сме сложили и содата....
Пица с домашно приготвен блатПица с домашно приготвен блат
Маята се разтваря в купичка с киселото мляко, щипка захар и хладката вода. Брашното се поставя в дълбока купа, прави се кладенче, в което се изсипва...
Домашно приготвен студен чай от ягодиДомашно приготвен студен чай от ягоди
В чайник завираме водата, слагаме двете пакетчета чай и го оставяме да се запари за 5 минути. С цедка се прецежда в кана като се прибавя меда и се...
Вкусен козунак, приготвен в хлебопекарнаВкусен козунак, приготвен в хлебопекарна
Извадете готовия козунак върху решетка, за да се охлади. Рецептата е на Лабрекс от кулинарната тема Опитайте! Вкусно е! в Бг-мама....
Козунак с бираКозунак с бира
Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....
Козунак с орехиКозунак с орехи
3
Козунакът с орехи е готов....
Козунак с маскарпонеКозунак с маскарпоне
6
Прилагам снимки на класически козунак с плънка от маково семе, козунак със заквасена сметана и плънка от лешници и козунак с маскарпоне с портокалови...
Козунак с шоколадКозунак с шоколад
1
Козунакът с шоколад е готов....
Козунак с ракияКозунак с ракия
Замесваме меко тесто за козунак, а останалото масло добавяме постепенно и месим до неговото усвояване....
Козунак с канелаКозунак с канела
Във всяка кора се слага плънката, приготвена от смесените орехи с канела....
Козунак с лимонадаКозунак с лимонада
Продуктите за кваса се смесват добре и се оставят на топло за половин час. В пресятото брашно се прави кладенче и се слага квасът, олиото, киселото...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: