Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне Домашен Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

32
Козунак
След като е изпечен козунакът, си правим сироп от вода и захар 1:1 с четка намазваме и поръсваме със захар....

4

4

3

Извадете готовия класически домашен козунак и охладете върху решетка.
Източник: Блогът на Сия Рибагина...

След второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на топло да втаса...

Намазваме втасалия козунак с разбито яйце.
Поръсваме го със захар и го набоцкваме с орехови ядки.
Печем в умерена фурна....

9

От тази смес се приготвят два козунака с шоколад. Работим едновременно с двете части....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: