Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Приготвя Домашен Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си Приготвя Домашен Козунак

Как да си Приготвя Домашен Козунак

Разгледай всички 24 подбрани съвети за как да си приготвя домашен козунак в Gotvach.bg.
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захаррецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Козунак с ракияКозунак с ракия
Замесваме меко тесто за козунак, а останалото масло добавяме постепенно и месим до неговото усвояване....
Козунак с шоколадКозунак с шоколад
1
Печем пухкавия козунак с богата плънка 15 мин на 150 градуса, увеличаваме фурната на 180 градуса и печем за още 25-30 мин....
Козунак с бираКозунак с бира
Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....
Козунак с касисКозунак с касис
Оформеният козунак се поставя във форма за печене, намазана с краве масло или поставена хартия, и се оставя да втаса....
Козунак с кремКозунак с крем
1
Поднесете козунака с крем на празничната трапеза. Да ви е сладко!...
Козунак с бадемиКозунак с бадеми
Козунакът го слагаме в предварително намазана с маргарин форма и го оставяме да втаса втори път....
Козунак в хлебопекарнаКозунак в хлебопекарна
След това тестото се разделя на две части, правят се дълги фитили и се сплита, поставя се в съда на хлебопекарната /леко намазнен/....
Козунак с олиоКозунак с олио
3
Бухналите козунаци намазваме с разбито яйце и поръсваме със захар. Поставяме ги в студена фурна и включваме на 120 градуса....
Козунак с пълнежКозунак с пълнеж
Замесваме тесто, което трябва да оставим на топло да втаса. Така премесваме два пъти....
Козунак с локумКозунак с локум
1
За да стане козунакът, в стаята, в която го правите, през целия процес трябва да е топло....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
53
43
31
23
10
Дай твоята оценка: