Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си Приготвя Домашен Козунак

Как да си Приготвя Домашен Козунак

Разгледай всички 24 подбрани съвети за как да си приготвя домашен козунак в Gotvach.bg.
Козунак с маскарпонеКозунак с маскарпонеПрилагам снимки на класически козунак с плънка от маково семе, козунак със заквасена сметана и плънка от лешници и козунак с маскарпоне с портокалови...
Козунак с касисКозунак с касис
Ако искаш да приготвиш наистина сполучлив козунак, опитай и тези изпитани рецепти за козунак като този козунак на конци или нашия козунак без месене...
Козунак с кремКозунак с крем
1
Поднесете козунака с крем на празничната трапеза. Да ви е сладко!...
Козунак с пълнежКозунак с пълнеж
Замесваме тесто, което трябва да оставим на топло да втаса. Така премесваме два пъти....
Козунак с локумКозунак с локум
1
За да стане козунакът, в стаята, в която го правите, през целия процес трябва да е топло....
Козунак с масКозунак с мас
От готовото тесто оформете 1 голям или 2 по-малки козунака, като ги сплетете на плитка и слагате в тях стафиди и бадеми....
Козунак с подсладителиКозунак с подсладители
1
Накрая добавете отцедените стафиди, орехи по желание и оформете козунака. Сложете го в тава или форма, оставете отново да втаса малко....
Козунак от хладилникКозунак от хладилник
Този път ви предлагам да намалите напрежението от предстоящите празници, като използвате една малка хитринка и замесите тестото за козунак от предната...
Козунак на конциКозунак на конци
8
Сложете козунака да се пече в умерено загряна фурна до готовност. Козунакът на конци е много вкусен....
Козунак по рускиКозунак по руски
Руският козунак се оставя да втаса повторно....
Козунак за ВеликденКозунак за Великден
2
След около 40 мин намазах втасалит козунак с белтък, поръсих със захар, бадеми и по малко от коричките....
Козунак по мъжкиКозунак по мъжки
След това машината се включва на програма за бърз хляб и козунакът се пече около 40 минути, като след първите десетина минути се поръсва с бадеми....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
53
43
31
23
10
Дай твоята оценка: