Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Козунака го режа на филии и поливам с крема от прясно мляко. Оставям го в хладилника за няколко часа....

Готовият пухкав домашен козунак, омесен в хлебопекарна се изважда от тавичката заедно с хартията за печене и се оставя върху решетка, докато се охлади...

2

След това козунакът се оставя да втаса 2 часа или докато не стане двоен....

1

Домашният козунак със соево мляко в хлебопекарна е готов.
Добър апетит!...

Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....

От готовото тесто оформете 1 голям или 2 по-малки козунака, като ги сплетете на плитка и слагате в тях стафиди и бадеми....

1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: