Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински език с чедър и кашкавалСварявате свинските езици, аз използвам тенджера под налягане за 1 час, след като заври....
1
ЕзикСвински език с грах и картофи
След като всичко е сварено, свинският език с грах и картофи ви е готово....
Задушен свински език с чуден сос
Отгоре поръсваме задушения свински език с чуден сос с магданоза ....
Задушен свински език с шкембе в масло и лук
Задушеният свински език с шкембе в масло и лук е готов....
Печен език
Разбърква се добре и половината от сместа се разстила в добре намазнена тава, и с нареждат от горе парчетата език....
Паниран езикМоже да ползвате телешки или свински, както ви хареса.
След като се свари, изцеждаме от водата и го белим. Нарязваме го на кръгчета....
2
Желиран езикВ зависимост в каква форма ще приготвяте желирания език, по нея се измерва течността, която е необходима....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
50
45
30
20
10
Дай твоята оценка: