Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Език

Приготвяне на Език

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за приготвяне на език в Gotvach.bg.
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефирТова са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло. На скоро обаче моя колежка каза, че...
Паниран езикПаниран език
2
В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата и...
Печен езикПечен език
Езикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва. Лукът се задушава в олиото. Филията от хляба се накисва в мляко...
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
Желиран езикЖелиран език
2
В зависимост в каква форма ще приготвяте желирания език, по нея се измерва течността, която е необходима....
Салата Тъщин ЕзикСалата Тъщин Език
Тиквичките и чушките се нарязват на кубчета. Чесънът се накълцва. Продуктите се размесват и се задушават в зехтин и вода 30 минути. 5 минути преди...
Език със зеленчуциЕзик със зеленчуци
Езикът заедно с 2-3 дафинови листа, няколко зърна бахар, няколко зърна черен пипер и 1/2 глава лук се сварява в тенджера под налягане за около 1 час...
Пържен свински езикПържен свински език
Почистете добре свинските езици и ги сложете да се варят с корените за супа, нарязани дребно, дафиновия лист, зърна черен пипер и бахар. Към края...
Език в гювечеЕзик в гювече
2
Телешките езици се почистват и измиват. Поставят се заедно с подправките в тенджера и се заливат с вода, която трябва да покрие месото. Всичко се...
Език в гърнеЕзик в гърне
Добре почистените езици се осоляват и леко се фаршироват (разрязват) на поне 5-6 места. Във всеки прорез се слага по малко сланина, 1-2 зърна черен...
Маринован телешки езикМаринован телешки език
1
Телешкият език се накисва в студена вода за около 12 часа, която е добре да се смени няколко пъти. Изкиснатият език се слага в дълбока тенджера, залива...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: