Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашен кефирТова са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...
Паниран езикВ подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса.
След като се свари, изцеждаме от водата и...
2
Печен език
Езикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва.
Лукът се задушава в олиото. Филията от хляба се накисва в мляко...
Език панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа.
След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
1
Желиран езикВ зависимост в каква форма ще приготвяте желирания език, по нея се измерва течността, която е необходима....
2
Салата Тъщин Език
Тиквичките и чушките се нарязват на кубчета. Чесънът се накълцва.
Продуктите се размесват и се задушават в зехтин и вода 30 минути. 5 минути преди...
Език със зеленчуци
Езикът заедно с 2-3 дафинови листа, няколко зърна бахар, няколко зърна черен пипер и 1/2 глава лук се сварява в тенджера под налягане за около 1 час...
Пържен свински език
Почистете добре свинските езици и ги сложете да се варят с корените за супа, нарязани дребно, дафиновия лист, зърна черен пипер и бахар.
Към края...
Език в гювечеТелешките езици се почистват и измиват. Поставят се заедно с подправките в тенджера и се заливат с вода, която трябва да покрие месото. Всичко се...
2
Език в гърне
Добре почистените езици се осоляват и леко се фаршироват (разрязват) на поне 5-6 места. Във всеки прорез се слага по малко сланина, 1-2 зърна черен...
Маринован телешки езикТелешкият език се накисва в студена вода за около 12 часа, която е добре да се смени няколко пъти. Изкиснатият език се слага в дълбока тенджера, залива...
1
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: