Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с гъбиСложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
Джолан с медена марината
Приготвя се марината от посочените съставки и с нея се намазва джоланът.
Оставя се да престои така 3 часа....
Джолан по Милански
Загрейте зехтина на умерен огън и задушете лука за 5 минутки, след което поставете парчетата джолан и маслото....
Джолан на тиган
Кокалът от джолана се слага да се вари, като водата трябва да е малко, колкото да облече и да се получи максимално силен бульон....
Джолан по манастирскиЗалейте джолана с подсолена вода. Добавете дафиновия лист и бахара и варете до пълна готовност....
1
Джолан по баварскиИзключително важно е непрекъснато по време на печенето да поливате джолана със соса, за да се получи апетитната коричка....
2
Джолан по Павликенски
Поставяме ги при джолана и те да се запържат.
Добавяме и измитите печурки към сместа и разбъркваме добре....
Обезкостен джолан с баварски сос
Сварете свинския джолан за около 2 часа на умерен огън във леко подсолена вода със зрънцата черен пипер и дафиновия лист....
Шпикован свински джолан в мултикукър
Прехвърлете продуктите в подходяща тава и запечете за кратко, за да хване хрупкава коричка вашият шпикован свински джолан.
Бон Апети!...
Свински джолан с домашно песто
Приготвя се свинският джолан, като се намазва със сол, черен и червен пипер и зелени подправки по желание....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: