Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с виноВ глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
Телешки Джолан с Дюли
Месото трябва да се разпредели да има за всеки от семейството, ако смятате, че ще ви е малко, може да купите и 2 джолана....
Джолан на тиган
Кокалът от джолана се слага да се вари, като водата трябва да е малко, колкото да облече и да се получи максимално силен бульон....
Джолан по манастирскиЗалейте джолана с подсолена вода. Добавете дафиновия лист и бахара и варете до пълна готовност....
1
Джолан по баварскиИзключително важно е непрекъснато по време на печенето да поливате джолана със соса, за да се получи апетитната коричка....
2
Джолан по Павликенски
Поставяме ги при джолана и те да се запържат.
Добавяме и измитите печурки към сместа и разбъркваме добре....
Джолан по Милански
Загрейте зехтина на умерен огън и задушете лука за 5 минутки, след което поставете парчетата джолан и маслото....
Печен свински джолан с коричка
От време на време го поливайте с бульон, за да остане сочно.
Печеният свински джолан с коричка е готов....
Шпикован свински джолан в гювеч
Съдът с джолана се покрива със свежо фолио и се поставя за 12 часа в хладилник, за да се освободят ароматите....
Свински джолан в крок пот
Покрийте и оставете да се овкуси за няколко часа.
След това прехвърлете джолана в съда на крок пота....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: