Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвим Джолан

Как да Приготвим Джолан

Разгледай всички 44 избрани предложения относно как да приготвим джолан в Gotvach.bg.
Свински джолан с гъбиСвински джолан с гъбиСложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
Джолан с медена маринатаДжолан с медена марината
Приготвя се марината от посочените съставки и с нея се намазва джоланът. Оставя се да престои така 3 часа....
Джолан по МиланскиДжолан по Милански
Загрейте зехтина на умерен огън и задушете лука за 5 минутки, след което поставете парчетата джолан и маслото....
Джолан на тиганДжолан на тиган
Кокалът от джолана се слага да се вари, като водата трябва да е малко, колкото да облече и да се получи максимално силен бульон....
Джолан по манастирскиДжолан по манастирски
1
Залейте джолана с подсолена вода. Добавете дафиновия лист и бахара и варете до пълна готовност....
Джолан по македонскиДжолан по македонски
Така приготвения македонски джолан поднесете с червено вино....
Джолан по баварскиДжолан по баварски
2
Изключително важно е непрекъснато по време на печенето да поливате джолана със соса, за да се получи апетитната коричка....
Джолан по ПавликенскиДжолан по Павликенски
Поставяме ги при джолана и те да се запържат. Добавяме и измитите печурки към сместа и разбъркваме добре....
Свински джолан с кисело зелеСвински джолан с кисело зеле
Свинският джолан с кисело зеле е готов....
Обезкостен джолан с баварски сосОбезкостен джолан с баварски сос
Сварете свинския джолан за около 2 часа на умерен огън във леко подсолена вода със зрънцата черен пипер и дафиновия лист....
Шпикован свински джолан в мултикукърШпикован свински джолан в мултикукър
Прехвърлете продуктите в подходяща тава и запечете за кратко, за да хване хрупкава коричка вашият шпикован свински джолан. Бон Апети!...
Свински джолан с домашно пестоСвински джолан с домашно песто
Приготвя се свинският джолан, като се намазва със сол, черен и червен пипер и зелени подправки по желание....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: