Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвим Джолан

Как да Приготвим Джолан

Разгледай всички 44 избрани предложения относно как да приготвим джолан в Gotvach.bg.
Свински джолан с виноСвински джолан с виноВ глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
Телешки Джолан с ДюлиТелешки Джолан с Дюли
Месото трябва да се разпредели да има за всеки от семейството, ако смятате, че ще ви е малко, може да купите и 2 джолана....
Джолан на тиганДжолан на тиган
Кокалът от джолана се слага да се вари, като водата трябва да е малко, колкото да облече и да се получи максимално силен бульон....
Джолан по македонскиДжолан по македонски
Така приготвения македонски джолан поднесете с червено вино....
Джолан по манастирскиДжолан по манастирски
1
Залейте джолана с подсолена вода. Добавете дафиновия лист и бахара и варете до пълна готовност....
Джолан по баварскиДжолан по баварски
2
Изключително важно е непрекъснато по време на печенето да поливате джолана със соса, за да се получи апетитната коричка....
Джолан по ПавликенскиДжолан по Павликенски
Поставяме ги при джолана и те да се запържат. Добавяме и измитите печурки към сместа и разбъркваме добре....
Джолан по МиланскиДжолан по Милански
Загрейте зехтина на умерен огън и задушете лука за 5 минутки, след което поставете парчетата джолан и маслото....
Свински джолан с кисело зелеСвински джолан с кисело зеле
Свинският джолан с кисело зеле е готов....
Печен свински джолан с коричкаПечен свински джолан с коричка
От време на време го поливайте с бульон, за да остане сочно. Печеният свински джолан с коричка е готов....
Шпикован свински джолан в гювечШпикован свински джолан в гювеч
Съдът с джолана се покрива със свежо фолио и се поставя за 12 часа в хладилник, за да се освободят ароматите....
Свински джолан в крок потСвински джолан в крок пот
Покрийте и оставете да се овкуси за няколко часа. След това прехвърлете джолана в съда на крок пота....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: