Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен свински джолан с коричка
От време на време го поливайте с бульон, за да остане сочно.
Печеният свински джолан с коричка е готов....
Богат свински джолан в гювеч
Захлупва се и джоланът в гювеч поставя в студена фурна.
Богатият свински джолан в гювеч се пече се 3-3.5 часа на 200 градуса....
Боб с джолан в гювеч
Прехвърля се в студена фурна и бобът с джолан в гювеч се пече за два-три часа на 150-160°C.
Добър апетит!...
Свински джолан с доматен сос
Докато се вари джоланът, приготвяме доматения сос.
Нарязваме доматите и лука....
Шпикован свински джолан в гювеч
Съдът с джолана се покрива със свежо фолио и се поставя за 12 часа в хладилник, за да се освободят ароматите....
Свински джолан с домашно песто
Приготвя се свинският джолан, като се намазва със сол, черен и червен пипер и зелени подправки по желание....
Джолан в гювеч със зеленчуци
Оставете така месата за 30 мин да поеме от ароматите.
Почистете зеленчуците и ги нарежете на едри кубчета....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: