Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан в йенска тенджераДжоланът се измива и се намазва хубаво със сместа.
Прехвърля се в йенската тенджера и се оставя поне за час да се овкуси....
2
Боб с джолан в гювеч
Прехвърля се в студена фурна и бобът с джолан в гювеч се пече за два-три часа на 150-160°C.
Добър апетит!...
Печен свински джолан с подправки
Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки....
Джолан с грах на фурна
Извадете подготвения джолан да се отпуска. Вземете остър нож и с него направете разрези на няколко места по месото....
Джолан с мед и горчица
Намажете подготвения джолан с мед и горчица, след което го поръсете с посочените подправки и го разположете в намаслен глинен гювеч....
Варен свински джолан с картофи
Свареният джолан се вади от водата и се оставя да се отцеди от нея, след което се обезкостява....
Джолан в гювеч със зеленчуци
Оставете така месата за 30 мин да поеме от ароматите.
Почистете зеленчуците и ги нарежете на едри кубчета....
Телешки джолан с бяло вино
Нарязваме телешкия джолан, овалваме парчетата в брашно и запържваме в сгорещеното масло. Прибавяме лука и чесъна, почистени и нарязани....
Джолан в медено-чеснова марината
Печете свинските джолани в загрята фурна на 160 градуса за 2 часа, след което махнете фолиото и допечете до приятен загар още 30-40 мин....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: