Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Морковите и цвеклото се обелват, измиват и настъргват на едро ренде.
Разбъркват се и се овкусяват със солта и оцета....

Цвеклото се измива, но не се бели преди да се свари, за да не изгуби цвета си.
Вари се, докато омекне, обелва се и се настъргва....

Зелето се нарязва на ситно.
Морковът и цвеклото се обелват и настъргват на ренде.
Изстисква се сокът на един лимон и се добавя....

След като заври, намалете температурата и оставете да къкри, докато цвеклото омекне....

Цвеклото и ябълката настъргваме на едро ренде.
Листата на цвеклото почистваме от жилките и нарязваме на тънко....

Нарежете ситно лука шалот и го добавете при кубчетата червено цвекло.
Залейте с дресинга и разбъркайте салатата....

1

2

1

4

Червеното цвекло се обелва и се нарязва на тънки шайби. Ако разполагате с Бьорнер или друго подобно ренде, ще е най-добре....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: