Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Двуцветна грис халва
Оставете двуцветната грис халва да се охлади напълно и стегне, обърнете върху подходяща чиния и се насладете на вкуса ѝ!...
Сфолиатели с грис
Намазват се отгоре леко с жълтък и сфолиателите с грис се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса до златисто....
Грис с боровинки
Преди да го поднесете, обърнете формичката върху чинийка. Аранжирайте с малко кокосови стърготини и пресни боровинки....
Каша от грис
Сварената каша от грис подслаждаме с още течен мед – на вкус и оставяме малко да изстине....
Шарена грис халваОставяме да се охлади грис халвата в хладилник за 1 час.
Режем халвата в каквато формата желаем....
1
Розички с грис
Първо се приготвя сиропът. В тенджера се слагат всички продукти. Вари се за около 5-10 минути и се оставя да се охлади, но не напълно....
Предястие с грис
Прибавя се доматеното пюре, разредено с малко вода и се оставя да се вари още 2 мин.
Оставя се да изстине напълно....
Шекерпаре без грис
Най-напред се приготвя сиропът и се оставя да изстине (стандартно 1:1 вода и захар)....
Грис-крем Баунти
Трябва да се има в предвид, че когато изстине, кремът от грис се сгъстява още повече....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
54
40
31
22
10
Дай твоята оценка: