Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грис с ябълкиВ ненамаслена тава се редят един ред от сместа с грис, след това ябълковата смес и така до изчерпване на продуктите....
1
ГрисПастички с грис
Бърка се непрекъснато докато сместа се сгъсти, сваля се от котлона и се оставя да изстине....
Супа с грис
Оставя се да заври. Прибавят се картофите, обелени и нарязани на кубчета, посолява се.
Супата се оставя да ври 15 минути....
Грис с шипка
След това се добавя грис и се разбърква до сгъстяване, но не много, защото като се охлади, става още по-гъсто....
Суфле от грис
След като е готов, се оставя да се охлади.
Към охладената смес се добавят почистените и настъргани ябълки....
Нежни грис пастички
За Нежни грис пастички първо разделете белтъци от жълтъци. Сложете ги в две купи. Жълтъците разбийте с 1/4 от захарта до пухкав бял крем....
Ябълков грис щрудел
За да се запече отгоре ябълковият сладкиш, последните 20 мин трябва да се пусне вентилаторът на фурната....
Класическа грис халваВ тенджера налейте водата и добавете захарта, поставете я върху котлона и оставете да заври, добавете ванилията, разбъркайте и премахнете от котлона...
2
Гръцка Грис ХалваГрисът трябва да стои покрит с капак минимум два часа, за да стегне и да можем после да го обърнем в чиния....
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
54
40
31
22
10
Дай твоята оценка: