Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическа грис халваВ тенджера налейте водата и добавете захарта, поставете я върху котлона и оставете да заври, добавете ванилията, разбъркайте и премахнете от котлона...
2
Грис с Шоколад
На всеки 30-45 секунди изваждате и разбърквайте, за да не се получават бучки. Когато е готово, извадете....
Гръцка Грис ХалваГрисът трябва да стои покрит с капак минимум два часа, за да стегне и да можем после да го обърнем в чиния....
1
Хайвер с грис
През това време може да си нарежете лука и да го смесите с останалите съставки /без яйцата/....
Кейк от грисОставя се да престои около 1/2 час. Кейкът се пече на 190-200С, докато коричката му стане златиста....
1
Грис с ябълкиВ ненамаслена тава се редят един ред от сместа с грис, след това ябълковата смес и така до изчерпване на продуктите....
1
Лимонова грис халва
Разпределете гриса в съвсем леко намазнена тава и го оставете да се охлади добре. Поднесете лимоновата грис халва нарязана на парчета....
Тесто с грис
След това започнете да добавяте гриса на порции. добавете толкова грис, че да се получи топка меко тесто....
Хайвер от грисДруг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
4
Грис с карамелСложете прясното мляко да заври, като прибавите захар, а след като кипне и гриса. Разсипете гриса в купички и залейте всяка с карамел....
5
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
54
40
31
22
10
Дай твоята оценка: