Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Грис халва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Грис халва

Приготвяне на Грис халва

Открий всички 33 кулинарни идеи за приготвяне на грис халва в Gotvach.bg.
Грис халва с млякоГрис халва с млякоПри сервиране може да поръсите готовата халва по желание с канела или пудра захар....
Грис халва с ядкиГрис халва с ядки
Прави се украса по желание и грис халвата се поднася напълно охладена....
Грис-халва с какаоГрис-халва с какао
1
Внимателно ги добавете към гриса и бъркайте до получаването на гъста кашичка, като непрекъснато бъркате....
Грис халва с карамелГрис халва с карамел
1
Поръсете халвата с едро скълцани орехови ядки и оставете да изстине и стегне. Грис халвата с карамел е готова....
Грис халва с орехиГрис халва с орехи
Сипете готовата смес в подходяща тавичка, заравнете сместа и оставете настрани да пълното охлаждане на готовата грис халва....
Халва от грисХалва от грис
1
Задушете гриса в мазнината до златисто. Залейте го със сироп, приготвен от захарта и водата и бъркайте, докато заври....
Грис халва за гостиГрис халва за гости
Прехвърлих сочната грис халва в метална форма за кекс, оставих да изстине и обърнах в поднос....
Шоколадова грис халва с орехиШоколадова грис халва с орехи
Да ви е сладко с моята шоколадова грис халва с орехи!...
Грис халва в силиконови формичкиГрис халва в силиконови формички
По желание може да поръсите халвата с пудра захар или шамфъстък. Грис халва в силиконови формички е вкусен десерт!...
Грис халва с карамелен сиропГрис халва с карамелен сироп
Поръсих класическата грис халва обилно с пудра захар и канела. Сервираме грис халвата с карамелен сироп, нарязана на парчета...
Грис - халваГрис - халва
6
Наливам захарния сироп и бъркам, докато се свари грисът. Горещата грис-халва изсипвам в съд, предварително намокрен със студена вода....
Грис халваГрис халва
8
Докато халвата е топла, се слага във форми, на дъното на които има поставени малко нарязани бадеми. Когато изстине халвата, се обръща....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
55
40
32
20
10
Дай твоята оценка: