Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Щрудел с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Щрудел с грисПоследният пласт трябва да е от ябълки и целият щрудел с грис се полива равномерно с разтопеното масло....
10
ЩруделЯбълков грис щрудел
Ябълковият щрудел с грис се пече в предварително загрята на 180°C фурна за около 90 мин....
Канелен щрудел с грис
Ябълките се обелват и се настъргват на едро ренде. Объркват се с орехите, половин чаша захар, канелата и ванилията. Оставете за кратко, за да поемат...
Щрудел с тиква и грис
Печете щрудел с тиква и грис в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност....
Ретро щрудел с тиква и грис
Готовият щрудел охладих и извадих от формата. Поръсих с пудра захар.
Бележка: Продуктите са за малък щрудел с размери на тавата 15-26 см....
ЩруделПонякога, когато ябълките пускат много сок, го отделям в една чаша и след изпичане сиропирам с него щрудела, а поръсвам с пудрата захар след пълното...
1
Ябълков щрудел с готови кори и грис
Прегънете краищата към вътрешната страна и завийте на руло ябълковия щрудел....
Кейк-щрудел
Изпичаме щрудела в предварително загрята фурна на 180 градуса.
Готовия щрудел може да поръсим с пудра захар.
Кейкът-щрудел е много вкусен....
Солен Щрудел
Приготвянето на солен щрудел е изключително лесно и занимателно и не се различава много от ябълковия щрудел, само че плънката е зеленчукова....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: