Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В широката част сложете лъжичка течен шоколад и завийте на кифличка.
Подредете в тавичка застлана с хартия за печене на разстояние....

Домашния течен шоколад се оставя в хладилника за около 3 - 4 часа за да стегне....

1

Слагаме захарта и маслото във водата и сваряваме.
В отделна купа поставяме сухото мляко и какаото и към него се прибавя охладената течност....

1

Във формички слагаме течния шоколад да стегне преди да го вложим в кифличките.
След като втаса тестото се разделя на топчета....

Оставяме да втаса на топло, след което го разточваме на по дебела кора и режем триъгълници, слагаме по малко шоколад и навиваме на кифла....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: