Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Охлюви пане с млечен сосПърво започнете с почистване на охлювите. 2-3 дни преди да ги сготвите трябва да ги поставите в дълбок съд и да ги премивате от време на време, за...
Кашкавал пане с царевично брашно
Разбийте яйцето в чиния.
Нарежете кашкавала на парчета.
Оваляйте в царевичното брашно, а след това в яйцето.
Начупете корнфлейкса на дребни...
Панирано пилешко филе за ценители
Към панирано пилешко филе за ценители може да поднесете и богата зеленчукова салата....
Панирано пилешко филе с чесънТака процедираме с всички парчета филе. Панировката е много вкусна и лека....
1
Панирано пилешко филе с къри
Нарязвате филето на тънки ивици или пържолки, в купа сипвате соевия сос, бульона, пипера, кърито, олио и малко водичка....
Панирано рибено филе с бира
Нарежете рибното филе на късчета и овкусете с лимонов сок, сол и черен пипер. Смесете бирата, брашното и яйцата....
Свинско филе Строганов
Махнете мазнината от свинското и го нарежете напречно на мускула на парчета 1 см /4см....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: