Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешката кавърма-кебап на ЗвездевПечете пилешкия кавърма-кебап на Звездев в загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути....
Свинско кавърма кебап от 1957 г.При сервиране свинското кавърма кебап от 1957 г. се освежава с магданоз....
1
Винен кебап в гювеч
В глинения гювеч на дъното сипваме малко олио и застиламе лука, нарязан на едри филийки....
Кавърма кебапФурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути.
Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....
2
Кавърма-кебап
Нарязвате месото на кубчета и леко го запържвате в сгорещена мазнина. Прибавяте ситно нарязания праз и нарязаните на парченца пиперки.
След като...
Свински кебап в глинен гювеч
Похлупете гювеча и изпечете във фурна до готовност.
Свинският кебап в глинен гювеч е много вкусен....
Свинско кавърма кебапПреди поднасяне се прибавя ситно нарязан магданоз към кебапа.
Свинското кавърма кебап е много вкусно ястие....
2
Свинския кебап с гювеч върху ориз
По желание поръсете свинския кебап с гювеч върху ориз с пресен магданоз....
Свински кебап в гювеч (рецептата на моята баба)Ако рецептата ти харесва, опитай и предложенията ни за ребра в гювеч или джолан в гювеч....
8
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: