Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Български Ястия

Традиционни Български Ястия

Прегледай всички 99 авторски предложения относно традиционни български ястия в Gotvach.bg.
Млечен кебап–гювечМлечен кебап–гювечРазбърква се, захлупва се с капак и се оставя в хладилник....
Свинска кавърма в гювечСвинска кавърма в гювеч
2
В голям пръстен гювеч разпределете на дъното лука с гъбите. Отгоре сложете свинското и долейте бяло вино....
Капама с гъби в гювечКапама с гъби в гювеч
1
Капамата с гъби в гювеч е готова....
Вкусна пилешка капама в гювечВкусна пилешка капама в гювеч
Най-вкусният зимен гювеч! Вкусната пилешка капама в гювеч е готова....
Кебап в бохчаКебап в бохча
2
Кебапът в бохча е невероятно ястие, с което можете да изненадате своите гости....
Кебап с печуркиКебап с печурки
Поднесете кебапа с гъби с гарнитура от сварен ориз или картофено пюре....
Кебап в патладжаниКебап в патладжани
Изпържените патладжани се пълнят с кебапа. Нареждат се в тава, поливат се с останалия сос и малко вода и се пекат във фурна....
Кебап в гювечетаКебап в гювечета
1
Нарежете моркова и лука на колелца, след което ги разпределете в намазаните с олио гювечета. Нарежете месото на парчета, посолете го, поръсете...
Кебап в гювечеКебап в гювече
2
Нарежете морковите и лука, както и месото на парчета, след което го овкусете със сол, черен пипер. Сложете да се запържи, докато смени цвета си...
Кебап с оризКебап с ориз
5
Отгоре се полива с кебапа и се поднася....
Кебап с гъбиКебап с гъби
1
Месото се нарязва на неголеми еднакви по големина парчета. Задушава се в маслото и малко вода заедно със ситно нарязания лук. Прибавят се гъбите,...
Мусака в гювечМусака в гювеч
Пека мусаката около час и половина във фурната на 180 градуса....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: