Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Български Ястия

Традиционни Български Ястия

Прегледай всички 99 авторски предложения относно традиционни български ястия в Gotvach.bg.
Кавърма с гъби в гювечКавърма с гъби в гювечВърнете във фурната и печете до готовност кавърмата с гъби в гювеч....
Свински крачета капама в глинен гювечСвински крачета капама в глинен гювеч
1
Свинските крачета капама в глинен гювеч са готови. Източник: Рени Дончева от Кулинарна мрежа...
Винен кебап с тикваВинен кебап с тиква
След като бъде готов, виненият кебап се сервира с топка ориз....
Агнешки кебап в стомнаАгнешки кебап в стомна
Измийте месото, отцедете го и го нарежете на средно големи парчета. Гъбите се нарязват на филии, а лукът на дребно. Продуктите се объркват и се...
Винен кебап с гъбиВинен кебап с гъби
9
Поднесете винения кебап с гъби с гарнитура от сварен ориз....
Агнешки кебап в гювечетаАгнешки кебап в гювечета
Запечете гювечетата с агнешки кебап за още 20-30 минути или до готовност. По желание може да добавите и люти чушки, ако са по вкуса ви....
Винен кебап с телешкоВинен кебап с телешко
3
Почистете месото от костите и го нарежете на малки парчета, след което го задушете в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета...
Агнешки кебап с виноАгнешки кебап с вино
Нарежете месото на по-едри парчета и го запържете в сгорещеното олио. Щом поомекне, прибавете ситно нарязания лук и задушете за 15 минути на тих огън...
Винен кебап с гарнитураВинен кебап с гарнитура
Направете гарнитурата за кебапа като в тенджерка сложите ориза, сол и зеленчуковия бульон....
Телешки кебап с горчицаТелешки кебап с горчица
Нарежете телешкото месо на кубчета със страна 2-3 см. Смесете горчицата, хряна, захарта, брендито и киселото мляко и разбъркайте. С получената...
Риба кебап с гъбиРиба кебап с гъби
Нарязваме рибата на кубчета (по 5-6 броя за порция) и посоляваме. Овалваме в брашното и след това изпържваме в част от олиото. В останалата мазнина...
Винен кебап с пилешкоВинен кебап с пилешко
1
Пилешкото месо се измива, подсушава и нарязва на късчета. Запържва се в дълбок тиган или тенджера и се прехвърля за малко в друг съд. В същата...

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: