Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински крачета капама в глинен гювечСвинските крачета капама в глинен гювеч са готови.
Източник: Рени Дончева от Кулинарна мрежа...
1
Агнешки кебап в стомна
Измийте месото, отцедете го и го нарежете на средно големи парчета. Гъбите се нарязват на филии, а лукът на дребно.
Продуктите се объркват и се...
Агнешки кебап в гювечета
Запечете гювечетата с агнешки кебап за още 20-30 минути или до готовност. По желание може да добавите и люти чушки, ако са по вкуса ви....
Винен кебап с телешкоПочистете месото от костите и го нарежете на малки парчета, след което го задушете в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета...
3
Агнешки кебап с вино
Нарежете месото на по-едри парчета и го запържете в сгорещеното олио. Щом поомекне, прибавете ситно нарязания лук и задушете за 15 минути на тих огън...
Винен кебап с гарнитура
Направете гарнитурата за кебапа като в тенджерка сложите ориза, сол и зеленчуковия бульон....
Телешки кебап с горчица
Нарежете телешкото месо на кубчета със страна 2-3 см. Смесете горчицата, хряна, захарта, брендито и киселото мляко и разбъркайте.
С получената...
Риба кебап с гъби
Нарязваме рибата на кубчета (по 5-6 броя за порция) и посоляваме. Овалваме в брашното и след това изпържваме в част от олиото.
В останалата мазнина...
Винен кебап с пилешкоПилешкото месо се измива, подсушава и нарязва на късчета. Запържва се в дълбок тиган или тенджера и се прехвърля за малко в друг съд.
В същата...
1
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: