Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Български Ястия

Традиционни Български Ястия

Прегледай всички 99 авторски предложения относно традиционни български ястия в Gotvach.bg.
Винен кебап с гарнитураВинен кебап с гарнитураНаправете гарнитурата за кебапа като в тенджерка сложите ориза, сол и зеленчуковия бульон....
Тас кебап с манатаркиТас кебап с манатарки
Захлупваме тенджерата и готвим тас кебапа на слаб огън 10-15 минути. Сервираме тас кебапа, гарниран с кисели краставички....
Агнешки кебап в булоАгнешки кебап в було
Хлябът се накисва в прясното мляко. Всички продукти се кълцат на много ситно и се омесват добре, включително и накиснатият хляб. От булото се...
Свински кебап в патладжанСвински кебап в патладжан
2
Свинският кебап в патладжан е много вкусен....
Винен кебап с качамакВинен кебап с качамак
Оставете да се охладят и ги сервирайте с кебапа. Виненият кебап с качамак е готов....
Винен кебап с телешкоВинен кебап с телешко
3
Почистете месото от костите и го нарежете на малки парчета, след което го задушете в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета...
Агнешки кебап в гювечетаАгнешки кебап в гювечета
Запечете гювечетата с агнешки кебап за още 20-30 минути или до готовност. По желание може да добавите и люти чушки, ако са по вкуса ви....
Агнешки кебап с виноАгнешки кебап с вино
Нарежете месото на по-едри парчета и го запържете в сгорещеното олио. Щом поомекне, прибавете ситно нарязания лук и задушете за 15 минути на тих огън...
Винен кебап с гъбиВинен кебап с гъби
9
Поднесете винения кебап с гъби с гарнитура от сварен ориз....
Чомлек кебап с телешкоЧомлек кебап с телешко
3
Готовото ястие по желание се поръсва с дребно нарязан магданоз....
Агнешки кебап в стомнаАгнешки кебап в стомна
Измийте месото, отцедете го и го нарежете на средно големи парчета. Гъбите се нарязват на филии, а лукът на дребно. Продуктите се объркват и се...
Кебап с кисело млякоКебап с кисело мляко
Подправяте с магданоз, черен пипер и сол и изсипвате кебапа в глинен съд....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: