Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Български Ястия

Традиционни Български Ястия

Прегледай всички 99 авторски предложения относно традиционни български ястия в Gotvach.bg.
Рибен кебап в гювечетаРибен кебап в гювечетаВъв всяко гювече слагаме от сместа, върху нея парче от задушената риба, заливаме със смес от разбитите яйца с киселото мляко и поръсваме с настърган...
Рибен кебап с гъбиРибен кебап с гъби
Рибата се измива и почиства от главата, кожата и костите. Нарязва се на кубчета, осолява се, овалва се в брашното и се пържи в част от олиото....
Друсан кебап с гъбиДрусан кебап с гъби
3
Поднесете друсания кебап с гъби с малко скълцан магданоз....
Свински кебап с картофиСвински кебап с картофи
Сипете ги в намазнена йенска тава с капак и ги овкусете със сол и пипер. Добавете стръкчето розмарин и сипете отгоре кебапа....
Добруджански кебап с гъбиДобруджански кебап с гъби
Налейте топла вода, разбъркайте отново и гответе добруджанското ястие под капак още около 30 минути....
Тас Кебап с ОризТас Кебап с Ориз
2
Накрая дърпаме съда от котлона и оставяме под капак за 15 мин поне, да попие цялата вода. Хапнете вкусен тас кебап с ориз....
Шиш Кебап с КаймаШиш Кебап с Кайма
Най-добре е да се наниже каймата на метални шишове, тъй като при печене металният шиш се загрява и изпича кебапа и отвътре....
Свински кебап с празСвински кебап с праз
От време на време фурната се отваря, за да се разбърка кебапа....
Агнешки кебап в патладжаниАгнешки кебап в патладжани
Нарязваме месото на малки парчета и ги овалваме в брашно. Изпържваме ги с сгорещено масло до омекване на месото. Почистваме патладжаните и ги издълбаваме...
Свински кебап с морковиСвински кебап с моркови
След това се налива 1-2 чаши вода и се оставя под капак на тих огън, за да се свари месото. Добавят се две листа дафинов лист....
Винен кебап с фидеВинен кебап с фиде
В отделен тиган се запържва маслото с брашно и при непрекъснато бъркане се добавя към кебапа. Оставя се ври още десетина минути....
Винен кебап с доматиВинен кебап с домати
Нарязваме свинското месо на малки късчета. Измиваме го след това много добре. В тиган на котлона слагаме 4 с.л олио и го задушаваме. Почистваме...

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: