Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Български Ястия

Традиционни Български Ястия

Прегледай всички 99 авторски предложения относно традиционни български ястия в Gotvach.bg.
Винен кебап с оризВинен кебап с оризКогато всичко е готово, виненият кебап се сервира и украсява отгоре с пресен магданоз....
Друсан кебап с пилешкоДрусан кебап с пилешко
Готовото ястие се поднася поръсено с нарязан на дребно пресен магданоз. Друсаният кебап с пилешко е готов....
Султан кебап с тиквичкаСултан кебап с тиквичка
В дълбок тиган слагаме олиото да се загрее. Нарязваме пилешкото месо на късчета. Използвах бяло пилешко месо. Почистваме лука, моркова и чесъна...
Винен Кебап с КартофиВинен Кебап с Картофи
2
От двете им страни изсипвате от кебапа и украсявате с магданоз по желание....
Друсан кебап в мултикукърДрусан кебап в мултикукър
Всичко се готви на затворен капак. Да ви е сладко....
Свински кебап в стомнаСвински кебап в стомна
Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене. Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното...
Агнешки кебап с гъбиАгнешки кебап с гъби
Агнешкото месо се нарязва на хапки, които после запържваме в сгорещена мазнина. Щом се зачерви месото, го овкусяваме с половината от универсалната...
Свински кебап с печуркиСвински кебап с печурки
Измиваме и нарязваме месото на малки хапки. Задушаваме го в мазнината с малко вода, заедно със ситно нарязания лук до омекване. Прибавяме последователно...
Цариградски кебап с телешкоЦариградски кебап с телешко
Лукът се почиства, нарязва се и се запържва да златисто в загрятото олио. Добавя се и телешкото месо, нарязано на кубчета. Месото се сотира за...
Винен кебап в чомлекВинен кебап в чомлек
Кебапа сервирате горещ, с варени картофи или ориз....
Кебап по СтранджанскиКебап по Странджански
1
Оставяме свинския кебап да къкри на слаб огън 20-30 минути....
Кебап за начинаещиКебап за начинаещи
През това време разтворете фикса за винен кебап в купа с вода, както е написано на опаковката....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: