Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кебап по воденичарскиНарязваме месото на кубчета, запържваме в мазнината и изваждаме.
В същата мазнина прибавяме почистените главички лук и малко вода.
Задушаваме...
Кебап по механджийски
В едната паничка се слага от кебапа, а с другата се захлупва. Подреждат се в намазнена тава....
Кебап по моряшки
Накрая готовия кебап по моряшки трябва да остане само на мазнина. Отново поръсете със сол, черен пипер и прясно скълцан магданоз/копър....
Кебап от пангасиусНарязваме рибата на хапки и ги запържваме. Изваждаме рибата и в същата мазнина запържваме лука, гъбите, киселите краставички, червената пиперка....
2
Кебап по малкотърновскиМесото, нарязано на хапки се задушава в 3/4 от олиото и малко вода заедно с лука, нарязан на ситно и половината от доматения сок, докато се изпари...
1
Кебап по Бургаски
Във всяко гювече слагаме по 1 к.ч. вино и 1 к.ч. вода, по малко от подправките и сол на вкус....
Винен кебап с маслен ориз
По желание декорирате кебапа с пресен лук и чесън.
Виненият кебап с маслен ориз е готов....
Телешки кебап с доматен сос
Кебапът се пече в загрята фурна на 190 градуса.
Телешкият кебап с доматен сос е готов....
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: