Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусно и Крехко Заешко Печено

Вкусно и Крехко Заешко Печено

Разгледай всички 77 подбрани съвети относно вкусно и крехко заешко печено в Gotvach.bg.
Супа от заешко месоСупа от заешко месоСупата от заешко месо е готова...
Запеканка със заешко месоЗапеканка със заешко месо
Когато заешкото месо се запече, махаме фолиото, прибавяме ориза заедно с течността и слагаме във фурната да се пече до готовност....
Кавърма със заешко месоКавърма със заешко месо
2
Покрийте съда с алуминиево фолио и сложете да се пече в предварително загряна на 200 градуса фурна за около 90-100 минути или до готовност на месото...
Заешко с ароматни подравкиЗаешко с ароматни подравки
Заешкото месо се сварява със сол и се обезкостява прилежно - аз ползвах гръбче и бутче....
Заешко филе по провансалскиЗаешко филе по провансалски
Леко начукайте заешкото филе, шпиковайте го с парченцата сланина, посолете, поръсете с черен пипер и задушете в олиото около 20-30 минути. 10-...
Панирано заешко с корнфлейксПанирано заешко с корнфлейкс
1
Декорирайте с магданоз и поднесете панираното заешко месо топло....
Летен гювеч със заешкоЛетен гювеч със заешко
Заешкото се нарязва на порции и се измива. Картофите се белят, бобът и тиквичката се почистват. Чушките също се изтърбушват....
Печен ориз със заешкоПечен ориз със заешко
Пече се в умерена фурна на 200 градуса....
Заешко с бял сосЗаешко с бял сос
Поднесете порция Заешко с бял сос, поръсено с магданоз....
Заешко бутче с плънкаЗаешко бутче с плънка
Почистеният заек престоява в марината 2-3 денонощия. Отстранява се горната ципа и бутчето се шпикова с ивички сланина. В съд с капак се задушава...
Заешко месо с горчицаЗаешко месо с горчица
Добавя се заешкото месо, разделено на порции и се овалва добре. Оставя се в хладилника за 2 часа....
Винен кебап със заешкоВинен кебап със заешко
В дълбок тиган загряваме мазнината, нарязваме месото на кубчета, лука и морковите - на ситно. Запържваме месото за 2-3 минутки, след което добавяме...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: