Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мини еклерчета с ванилов пудингВземете едно мини еклерче и напълнете с вече получен пудинг Ванилия, като използвате шприц или малка лъжичка....
Еклерчета от стария тефтерГотовите еклери вадя директно, без да чакам да изстиват и шприцовам следващите. Процедурата се повтаря до изчерпване на тестото....
2
Еклери с шамфъстък
Прехвърляме тестото в пош, оформяваме еклери върху хартия за печене и ги печем 15 минути в предварително загрята фурна на 180°C, след това намаляваме...
Еклери без шприц
Вече охладените еклери разрязваме на две. Пълним с крем.
По желание поръсваме със пудра захар или потапяме в шоколадов кувертюр....
Празнични солени еклери
Ако обичате сладко-солено, може да поръсите празничните солени еклери с пудра захар....
Традиционни италиански еклериС нож разрежете италианските еклери на две. Напълнете с разбитата сметана и полейте с шоколада....
1
Еклери без глутенВ тавичка подреждаме еклерчетата, така че да остава достатъчно пространство между тях....
3
Еклери със сладолед
Изстиналите еклерчета се разрязват на две и се пълнят със сладолед по избор. Поднасят се веднага, за да не се разтопи сладоледът....
Еклери Париж-БрестЗагрейте фурната на 200 градуса. Леко намазнете тава за печене. Сложете в тенджерка маслото, водата, захарта и солта, кипнете сместа. Щом маслото...
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: