Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесни Великденски Идеи

Лесни Великденски Идеи

Открий всички 88 кулинарни идеи относно лесни великденски идеи в Gotvach.bg.
Печено заешко за ВеликденПечено заешко за ВеликденПеченото заешко за Великден е готово....
Рисувани яйца за ВеликденРисувани яйца за Великден
Сварете яйцата и ги оцветете в различните бои, разтворени в буркани според указанията на опаковката. Оставете яйцата да изстинат преди да започнете...
Козуначена диня за ВеликденКозуначена диня за Великден
3
В купа слагаме маята с 2 с.л захар и солта. Добавяме водата, разбъркваме и оставяме да шупне. Пресяваме брашното. В сместа с маята прибавяме яйцата...
Козуначени панделки за ВеликденКозуначени панделки за Великден
11
Козуначените панделки за Великден са готови....
Обреден хляб за ВеликденОбреден хляб за Великден
Маята се разбърква с леко затопленото мляко и захарта и след като шупне, се слага в кладенче от пресятото брашно. Добавя се солта, содата, гасена...
Масленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за Великден
Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Кекс агънце за ВеликденКекс агънце за Великден
Кексът агънце за Великден е готов....
Традиционна погача за ВеликденТрадиционна погача за Великден
Поставяме погачата за Великден в предварително загрята фурна на 170 °C и печем до златисто....
Шприцовани курабии за ВеликденШприцовани курабии за Великден
Този вид шприцовани курабии за Великден съхраняваме в найлонови торбички, за да останат пръхкави....
Дроб сарма за ВеликденДроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Двуцветни сладки за ВеликденДвуцветни сладки за Великден
Особено забавно е за децата да си измислят и сътворят тези лесни шарени великденски сладки (и естествено после бързо да ги изядат)....
Амонячни курабийки за ВеликденАмонячни курабийки за Великден
Курабийките за Великден се слагат в тава върху хартия за печене. Намазват се с разбито яйце и се поръсват със захар....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка: