Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесни Великденски Идеи

Лесни Великденски Идеи

Открий всички 88 кулинарни идеи относно лесни великденски идеи в Gotvach.bg.
Веган питка за ВеликденВеган питка за ВеликденМного красива и вкусна плетена веган питка за Великден!...
Печено свинско за ВеликденПечено свинско за Великден
Поднесете печеното свинско за Великден, докато е топло....
Козуначени курабии за ВеликденКозуначени курабии за Великден
Подготовка за Великден реших и аз да се с пробвам с нещо различно....
Лионски сладкиш за ВеликденЛионски сладкиш за Великден
Печем лионския сладкиш за Великден на 180 градуса около 30 минути....
Кекс агънце за ВеликденКекс агънце за Великден
Кексът агънце за Великден е готов....
Масленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за Великден
Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Двуцветни сладки за ВеликденДвуцветни сладки за Великден
За Великден препоръчваме още да опитате нашите великденски курабии или да си приготвите класическия великденски козунак....
Дроб сарма за ВеликденДроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Амонячни курабийки за ВеликденАмонячни курабийки за Великден
Курабийките за Великден се слагат в тава върху хартия за печене. Намазват се с разбито яйце и се поръсват със захар....
Пухкав козунак за ВеликденПухкав козунак за Великден
Първо разтваряме маята в 50 мл от хладкото мляко. Пресяваме маята в подходящ съд и правим кладенче по средата. Постепенно слагаме една по една...
Вкусна тортa за ВеликденВкусна тортa за Великден
Разбийте яйцата със захарта, прибавете олиото и ванилията. След това прибавете (предварително смесени) брашното, подправките и бакпулвера. Накрая...
Агнешка дроб сарма за ВеликденАгнешка дроб сарма за Великден
Готовата смес разпределяме върху агнешката дроб сарма за Великден и допичаме за още 15 минути....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка: