Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ориз по Израелски
След това сипваме почистения и измит ориз и оставяме за още около 5 минути. Връщаме се към бамята, която измиваме, отцеждаме и подсушаваме....
Аюрведичен ориз Кичри
Най-вкусно и полезно оризът на тиган е да се консумира веднага след приготвяне.
Аюрведичният ориз Кичри е готов....
Ориз със спанакНарежете ситно лука и почистения спанак. Спанака сложете в съд с малко мазнина, да се задуши, докато спихне.
Отделно запържете лука в 3-4 с.л....
7
Праз с ориз
Задушаваме нарязаният праз на дребно в олио и малко вода. Прибавяме червеният пипер и доматения сок.
Заливаме с 4 ч.ч.топла вода и кипваме. Прибавяме...
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: