Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Перфектен Ориз БасматиМного по-различен от обикновения бял ориз и това се усеща още когато се вари. Разнася се приятен специфичен аромат и изискан вкус....
Аюрведичен ориз Кичри
Най-вкусно и полезно оризът на тиган е да се консумира веднага след приготвяне.
Аюрведичният ориз Кичри е готов....
Ориз по Кочански
В тава загрейте олиото и запържете лука заедно с много добре измития (в няколко води до чиста вода) и прецеден ориз до стъклен цвят....
Воденички с ориз
Запържва се лукът. След това се запържват воденичките до промяна на цвета им.
В тава се слага оризът с водата, воденичките. Добавя се солта, черният...
Леща с ориз
Слага се замразена царевица, добавя се сол на вкус и се оставя да ври на слаб огън до готовност....
Ориз с лапад
Когато лукът омекне добавяте червен пипер на вкус и лапада, който е предварително нарязан и измит....
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: