Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ориз пилафИзмийте ориза добре и го залейте с вряща вода. Оставете го така за 15-20 минути и го облейте със студена вода.
В тенджера загрейте мазнина и запържете...
Ориз ФантазияЗапържва се лукът, прибавя се ориза. След като побелеят зърната се слага 1 ч.ч. вода. Като изври водата се прибавя още една чаша. След това се прибавят...
1
Вкусен пресен спанак с ориз и свинско месце
След това прибавям ориза и червения пипер, брашното и месото и се разбърква много хубаво, за да стане хомогенна смес....
Зеле с ориз, свинско и заешко за много приятели
Ястието се слага във фурната на не много силна температура - около 150-180 градуса, докато водата изври....
Лесен китайски ориз
Не трябва да се запържва прекалено много, защото термичната му обработка ще продължи....
Миди с ориз
Добавете измития предварително ориз. Разредете с бульона от варенето на мидите и добавете сол и пипер на вкус....
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: