Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стари Гозби с Киселец

Стари Гозби с Киселец

Прегледай всички 39 избрани предложения за стари гозби с киселец в Gotvach.bg.
Зелено царевично пюре с киселец и празЗелено царевично пюре с киселец и празПриятно зелено царевично пюре с киселец (или лопуш) и праз! Много лесно да приготвяне!...
Пролетна чорба с коприва, киселец и спанакПролетна чорба с коприва, киселец и спанак
Пролетната чорба с коприва, киселец и спанак е готова....
Спаначена разядка с леща, киселец и глухарчетаСпаначена разядка с леща, киселец и глухарчета
Веган витаминозна зелена спаначена разядка с леща, киселец и глухарчета - изключително здравословна рецепта! Чудно Вкусно!...
Ориз с лапад и киселец на фурнаОриз с лапад и киселец на фурна
Към него прибавяме прясно набраните листа – лапад и киселец, нарязани на ситно....
Пилешко с булгур и киселец на фурнаПилешко с булгур и киселец на фурна
1
Сервирайте пилешкото с булгур и киселец, поръсено с пресен магданоз....
Супа от лапад и киселец с млечен мусСупа от лапад и киселец с млечен мус
Измиваме добре зеленолистните зеленчуци и ги отцеждаме в гевгир. В тенджера с нагорещена мазнина сотираме зеления лук. Прибавяме червения пипер...
Тонизираща зелена салата с киселец и печени лешнициТонизираща зелена салата с киселец и печени лешници
Заливаме я с по две лъжици лешниково песто с киселец....
Чорба от лапад и киселец с варена застройкаЧорба от лапад и киселец с варена застройка
Чорбата от лапад и киселец с варена застройка е готова....
Зелен сос Тахини със спанак, киселец и левурдаЗелен сос Тахини със спанак, киселец и левурда
Старателно измиваме прясно набраните от градината листенца – спанак, киселец, левурда и магданоз....
Гьозлеме с плънка от киселец и зелен лукГьозлеме с плънка от киселец и зелен лук
Измиваме и почистваме киселеца и лука. Нарязваме киселеца, посоляваме и намачкваме....
Каша от киселецКаша от киселец
Добавяме нарязаните на ситно лук и киселец. Посоляваме с по една щипка сол, щипка червен пипер и малко черен пипер....
Пюре от киселецПюре от киселец
Запържете брашното в маслото и разредете запръжката с млякото и претрития киселец. Кипнете получената смес, като бъркате непрестанно....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
53
42
33
22
10
Дай твоята оценка: