Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стари Родопски Рецепти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стари Родопски Рецепти

Стари Родопски Рецепти

Прегледай всички 48 подбрани съвети относно стари родопски рецепти в Gotvach.bg.
Качамак по родопски с месоКачамак по родопски с месоС лъжичка се взема от запръжката само светлата част от мазнината и заливаме родопския качамак. Много вкусна родопска гозба....
Катми по родопски - от с.РодопиКатми по родопски - от с.Родопи
3
В леко затоплено мляко, прибавяме маята, яйцата, олиото и солта. Разбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко. Тестото трябва да тече...
Марудници по родопски от кухнята на БениМарудници по родопски от кухнята на Бени
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечерЗапечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Почистеният и измит фасул се поставя в съд и се залива със студена вода. След 10-12 часа се изплаква и поставя в пръстено гърне. Към него се прибавят...
Родопски МилинкиРодопски Милинки
Намазваме топлите Родопски Милинки с масло и ги оставяме за 5-6 минути, преди да сервираме....
Родопски рогчетаРодопски рогчета
Докато загрява фурната, Родопските рогчета втасват още веднъж и печем до зачервяване. Рецептата е на Иван Звездев....
Родопски ЧомлекРодопски Чомлек
2
Като заври, се намалява на 180°C и родопския чомлек се пече 3-4 часа....
Родопски БрашненикРодопски Брашненик
Родопският Брашненик е много вкусен....
Родопски колачетаРодопски колачета
При мен се получиха 18 бр. родопски колачета....
Родопски гюзлемиРодопски гюзлеми
*Родопските гюзлеми могат да се приготвят и без мая, тогава се мажат с масло и мас много обилно, за да не станат сухи....
Родопски клинРодопски клин
3
Родопският клин е готов....
Родопски локумкиРодопски локумки
1
Разтопяваме свинската мас и към нея добавяме солта, 1 ч.л.л захар, яйцето и газираната вода. Разбиваме и малко по малко добавяме брашното, смесено...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: