Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стари Родопски Рецепти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стари Родопски Рецепти

Стари Родопски Рецепти

Прегледай всички 48 подбрани съвети относно стари родопски рецепти в Gotvach.bg.
Качамак по родопски с месоКачамак по родопски с месоС лъжичка се взема от запръжката само светлата част от мазнината и заливаме родопския качамак. Много вкусна родопска гозба....
Катми по родопски - от с.РодопиКатми по родопски - от с.Родопи
3
В леко затоплено мляко, прибавяме маята, яйцата, олиото и солта. Разбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко. Тестото трябва да тече...
Марудници по родопски от кухнята на БениМарудници по родопски от кухнята на Бени
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечерЗапечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Почистеният и измит фасул се поставя в съд и се залива със студена вода. След 10-12 часа се изплаква и поставя в пръстено гърне. Към него се прибавят...
Родопски ДудникРодопски Дудник
В купичка счукваме яйцата и прибавяме сол. Разбиваме ги за минутка-две на ръка. Към разбитите яйца прибавяме киселото мляко и отново разбъркваме...
Родопски маруднициРодопски марудници
Родопски марудници, които да гарнирате със солена или сладка плънка. Разбъркват се яйцата със захарта и солта....
Родопски БрашненикРодопски Брашненик
Родопският Брашненик е много вкусен....
Родопски колачетаРодопски колачета
При мен се получиха 18 бр. родопски колачета....
Родопски клинРодопски клин
3
Родопският клин е готов....
Родопски бухтиРодопски бухти
Родопски бухти за любителите на пухкави мекици, тиганички и други тестени закуски....
Родопски МилинкиРодопски Милинки
Намазваме топлите Родопски Милинки с масло и ги оставяме за 5-6 минути, преди да сервираме....
Родопски КешкекРодопски Кешкек
Загряваме маслото, в него за 4-5 секунди запържваме останалия червен пипер и поливаме родопския кешкек отгоре. Сервираме кешкека веднага....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: