Gotvach.bg»Избрани Колекции»Родопски Кешкек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопски КешкекЗагряваме маслото, в него за 4-5 секунди запържваме останалия червен пипер и поливаме родопския кешкек отгоре.
Сервираме кешкека веднага....
Кешкек с Булгур
С получената запръжка с лъжица се залива кешкекът и сервираме веднага.
Много е вкусно....
Кешкек (Грухана пшеница с пилешко)
Груханата пшеница се измива добре и се оставя да престои едно денонощие във вода.
На следващия ден в дълбока тенджера се слага около 2 сантиметра...
КешкюлВ тенджера се поставят всички продукти без маслото и тези за поръсване, разбъркват се добре и тенджерата се поставя на огъня.
С непрекъснато бъркане...
2
Родопски прасникМесото се сварява напълно в солена вода, след това се нарязва на парчета и се накъсва.
Картофите се обелват, измиват, слагат се в тенджера и се...
2
Родопски Милинки
Намазваме топлите Родопски Милинки с масло и ги оставяме за 5-6 минути, преди да сервираме....
Родопски сандвич
Изпържете яйцата на очи в тефлонов тиган с малко олио. Смесете боба, доматеното пюре, подправките и чилито. Изпечете филийките в тостер. Редувайте...
Родопски колациРазтворете содата в киселото мляко. Добавете солта, захарта, разбъркайте постепенно с брашното и накрая чукнете яйцата. Трябва да се получи по-гъсто...
15
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
53
43
30
23
10
Дай твоята оценка: